Feyenoord gerelateerde websites

http://www.feyenoord.nl/ De officiŽle Feyenoord site: Nieuws, verslagen, Fanshop en alle informatie over de Stadionclub op Zuid. Hier vind je ook info over onze Kameraadjes. De kleine fans met hun GROTE liefde voor Feyenoord.
http://www.feyenoordnet.nl De officiŽle site van de Feyenoord Supportersvereniging, de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland. De FSV heeft ook een Forum.
http://legioenzaal.nl/ De Legioenzaal is hťt Supportershonk in De Kuip. Voor en na de wedstrijden draaien dj's de vetste muziek om je in de stemming te brengen. Alle informatie over de activiteiten in de Legioenzaal vind je op deze site. Voor de wedstrijd en tijdens de rust is de Legioenzaal open voor Supporters op de Gele Sector. Na de wedstrijd is de Legioenzaal voor iedereen die nog binnen het terrein van De Kuip is te bezoeken.
http://www.lunaticnews.nl/ Lunatic News is dť onafhankelijke website voor de fanatieke Feyenoord Supporters: Lunatic kijkt met een kritisch oog naar Feyenoord. Over het afgelopen seizoen wordt een jaarboek uitgegeven. Een boek, geschreven vanuit het Hart van de Feyenoord Supporter. Lunatic News heeft ook een Forum. De site is onlangs compleet vernieuwd en biedt de (fanatieke) Supporter nog meer...
http://feyenoord.netwerk.to/ Groot Feyenoord Forum met nieuwsberichten.
http://cabrasfeliz.com/ 'In April 2010 besluiten we met een groep vrienden een wedstrijd van Royal Antwerp te bezoeken. Onze eerste buitenlandse wedstrijd is een feit en ‘Cabras Feliz’ is geboren'.
http://www.fr-fans.nl/ De Thuishaven voor elke Feyenoorder. Zeer uitgebreide Supporterssite met een schat aan informatie, foto's, nieuws en meer.
http://www.everywhereanywhere.nl/ Deze site valt nu onder Lunatic News.
http://www.vakrr.nl Supporterssite met veel foto's.
http://www.defeijenoorder.nl/ Supporterssite met veel foto's, met schitterende artikelen over het Feyenoord van toen, maar ook het Feyenoord van nu.
http://www.frfc1908.nl/ Mooie en uitgebreide Supporterssite met een eigen webshop. Hier kan je - zolang de voorraad strekt - mooie Feijenoord Casuals kopen.
http://www.tiforotterdam.coml/ Op TIFONET vind je alles over het Sfeerteam dat bij vrijwel elke wedstrijd van zich laat spreken met grote en kleinere TIFO-acties. Ook vind je er uitgebreide fotoreportages.
http://www.fr12.nl/ Supporterssite met veel informatie over Feyenoord. Daar waar Feyenoord is zijn zij. Ook bekend van de stickertjes die men regelmatig op allerlei plekjes tegenkomt. Nieuws, foto's en zelfs een eigen (kleine) webshop.
http://feyenoord.startpagina.nl/,
http://feyenoord.startkabel.nl/
Startpunten met een bonte verzameling aan Feyenoordsites.
http://www.vakx.com/ Supporterssite met nieuws en foto's.
-- --
-- --
-- --

Voetbal in Albrandswaard

SV WCR en v.v. Rhoon Amateurclubs in Rhoon.
PSV Poortugaal en v.v. Oude Maas Amateurclubs in Poortugaal.

Voetbal, Supporters en overige websites

KN Armada Rijeka
De supportersclub van NK Rijeka (KroatiŽ). Deze supportersclub is opgericht in 1987 in een bar in het winkelcentrum in Rijeka. Hun grootste rivalen zijn de BBB (Bad Blue Boys), Torcida and Kohorta.
VV Capelle F3,
Fotoboek
De site van de F3 van VV Capelle. Veel foto's van de kleine voetballende helden zijn tevens te zien op de Fotogalerij van Mareille, met een uitgebreid verslag van de huldiging van de Kampioenen.
z.v.v. Dissidenten Dissidenten is een gezellige zaalvoetbalvereniging uit de Hoeksche Waard. De vereniging heeft op dit moment ruim 60 leden en twee teams, die om de andere week zaalvoetballen in sporthal De Tienvoet in Heinenoord. Bezoek de vernieuwde Site!
Cafť De Platte Reedijk Gezellig Feyenoordcafť in Heinenoord gelegen langs de A29. In het oude pandje wordt regelmatig Bingo gespeeld voor een goed doel. De Bingo wordt georganiseerd door leden van de Zaalvoetbalvereniging Dissidenten.
't Huys te Hoecke Het zorgcentrum ’t Huys te Hoecke ligt in Puttershoek en heeft 101 intramurale plaatsen. Daarnaast wordt zorg- en dienstverlening geboden aan cliŽnten in heel de gemeente Binnenmaas. Het Huys te Hoecke ontving op 29 november 2007, namens Zaalvoetbalvereniging Dissidenten een cheque van 500 euro.
-- --
   
| Begin |